Conferència per conèixer els teus

drets i obligacions com a

Establiment Sanitari

El proper dia 26 de febrer, a les 10 hores, tindrà lloc la conferència organitzada per FETOR amb el títol "Garanties i requisits generals dels establiments". A la conferència, Rubén Fernández, Responsable d'Inspecció Sectorial de l'Agència Catalana de Consum (ACC), exposarà tot el que els establiments sanitaris han de conèixer sobre polítiques comercials, canvis de productes i devolucions de diners.

Sabem com hem d'actuar davant d'una reclamació en el nostre establiment ?, Creus que estàs ben informat sobre els teus drets i obligacions com a establiment sanitari obert al públic? Coneixes els drets dels usuaris? Fas bé el tiquet de compra? Estàs obligat a tornar els diners de les compres? Tens preparades les fulles de reclamacions?

Vine el dia 26 de febrer a la conferència i sortiràs amb les idees clares. A la seu de FETOR (C / Viladomat, 174, de Barcelona), a les 10 hores. La conferència és gratuïta per als socis de FETOR; per als NO socis té un cost de 25 euros. És imprescindible confirmar assistència: Sra. Lidia Sebastián: info@fetor.org - Tel: 934.964.507 / Sra. Pilar Fierro: Tel. 629.545.059

Font: Federación Española de Técnicos Ortopédicos FETOR

hola