Otworld 2016 confirma la seva posició com el líder mundial i lloc de trobada del sector

El Saló Internacional del Comerç i el Congrés Mundial d'Ortopèdia Tècnica, Rehabilitació i teràpia de compressió OTWORLD confirma la seva posició com a líder mundial aconseguint un nou rècord de visitants.

Del 3 al 6 de maig de 2016. 21.300 visitants procedents de 86 països van arribar a la Fira de Leipzig i el recinte firal, amb la finalitat d'obtenir informació sobre els desenvolupaments i innovacions en ortopèdia, ajudes i tractaments, així com per discutir temes relacionats amb la qualitat de l'atenció. És el lloc de reunió més gran del món per al sector, amb 542 expositors i 330 ponents de tot el món, les normes establertes per a pròtesis, aparells ortopèdics, la tecnologia de calçat ortopèdic, rehabilitació tècnica i el comerç minorista del futur.

El 37% dels visitants no eren alemanys, sinó arribats d'altres part del món. Un de cada dos era un directiu d'alt rang, i vam veure un augment en la proporció internacional d'aquest grup. Un dels objectius més importants era proporcionar informació sobre els nous productes i les tendències actuals en el sector i ampliar el coneixement, a més d'oferir orientació als participants en el mercat i l'oportunitat d'intercanviar experiències amb els seus companys. Una vegada més, els visitants tenien altes expectatives que s'han complert plenament.

"Estic encantat que OTWorld va ser capaç, un cop més, de demostrar la seva importància com a líder mundial i lloc de trobada per al sector", diu Martin Buhl-Wagner, president i conseller delegat de Leipziger Messe, resumint l'esdeveniment. "És un lloc per a la promoció activa de la salut i la identificació de vies per al tractament en el futur i la cura de persones amb i sense discapacitats, que necessiten diferents tipus d'ajut o suport. El congrés, que té una superfície de 10.000 metres quadrats, ara està integrat en el cor de la fira i aquest nou concepte ha contribuït significativament a l'èxit de l'esdeveniment. el resultat ha estat la creació d'una plataforma perfecta per als debats entre la indústria, els comerços experts i la professió mèdica ".

El proper esdeveniment OTWORLD tindrà lloc a Leipzig (Alemanya) del 8 a l'11 maig 2018.

Font i més informació: OTWORLD

hola