Jaume Reixach, nou President de FETOR

Jaume Reixach i Beltrán és el nou president de la Federación Española de Técnicos Ortopédicos (FETOR). La Junta directiva de la Federación va acordar obrir aquest procés electoral després de la inesperada defunció del fins ara president, Santiago Maza. La candidatura encapçalada per Jaume Reixach ha estat l'única presentada, per això no ha estat necessari acudir a les urnes per a l'elecció del nou president, el mandat del qual s'estableix per un període de quatre anys.

Jaume Reixach, llicenciat en farmàcia per la Universitat de Barcelona en 1989, va cursar també els estudis de tècnic ortopèdic en aquest mateix centre universitari uns anys després, el 1994. Després d'exercir la seva activitat professional en una sèrie d'ortopèdies, el 2003 obre la Farmàcia-Ortopèdia Reixach- Soler, que en l'actualitat dirigeix juntament amb la seva sòcia, Teresa Soler.

Bon coneixedor del sector de l'ortopèdia, Reixach es va integrar a la FETOR el 2006, com a membre de la primera Junta formada per Santi Maza quan va prendre possessió de la presidència de l'entitat. Des de llavors, ha treballat en benefici de la Federación i del sector, destacant la seva labor com a membre de relacions institucionals de la FETOR.

Reixach comenta sobre el seu nou càrrec al capdavant de la Federación que “el meu propòsit és continuar amb l'excel·lent línia de treball iniciada per Santi Maza, afegint-li la il·lusió per iniciar nous projectes sempre que sigui factible. Per a això, compto amb un equip de treball responsable i professional, que de ben segur s'esforçarà per mantenir el llistó tan alt com el va deixar Santi”.

La nova Junta directiva de FETOR està formada pels següents membres:
President: Jaume Reixach
Vice President: Guillem Caravaca i Raigal
Secretaria Tècnica: Virgínia Almenar
Tresorera: Anna Arbós
Vocals: Cristina Bertrán, Guillem Caravaca i López, Josep Gironell, Jordi Gispert, Genar Maza, Mario Romeo

La presidència de FETOR comporta annexa la co-presidència de la Confederación Española de Ortopedia (CEO) i de la Federació Catalana d’Ortopèdia (FCO), ambdues entitats formades per les principals associacions professionals i empresarials representatives del sector ortopèdic d'Espanya i Catalunya, respectivament.

Font i més informació: FETOR

hola